sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Terveisiä pentunäyttelystä

Tänään oltiin Kaapelitehtaalla pentunäyttelyssä. Parhaan lagoton tittelistä oli kisaamassa yhteensä neljä pentua: Naava, Bruno, Hippu ja Hilda. Sisarukset olisivat varmasti painineet koko näyttelyn ajan mielissään, mutta välissä piti käydä kehässäkin pyörähtämässä. ;) Kaikki saivat oikein hienot arvostelut, mutta voiton vei Hilda, ja VSP eli vastakkaisen sukupuolen paras oli Bruno. Molemmat saivat kunniapalkinnon. Paljon onnea vielä molemmille! :) Käytiin myös antamassa näytteet geenitutkimukselle, ja vaikka verikoe nipisti ikävästi ja teki pahaa varmasti niin koiralle kuin vierestä katsoneelle omistajallekin, niin onneksi olo parani pian kun sai namiakin. Ja tutkimustuloksista on varmasti apua moneen tulevaisuudessa!

 
Naava ja Hippu odottamassa jännittyneinä kehään pääsyä

 
Helsingin Ruoholahdessakin oli nyt vihdoin talvinen keli :)

 
Näyttely oli sen verran jännittävä kokemus että uni meinasi tulla jo kotimatkalla!
Kiitos vielä kaikille kivasta kokemuksesta! :)

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Hauska kokemus oli näyttely, mutta verinäytteen otossa Hippu järjesti kauheen raivarin, "minuunhan ette tuota neulaa kyllä iske!". Saatiinhan se näytepullo lopulta puolilleen, eli onneksi riittävästi näytettä :) Sisua löytyy kyllä tarvittaessa pikkulagotostakin!

Essi kirjoitti...

Naavakin rimpuili ja ulvoi, toisaalta ei ihme kun sellainen neula :D olisi itseäkin hirvittänyt olla koiran paikalla... Mutta taisi onnistua silti kaikilta näytteenotot :)