maanantai 3. maaliskuuta 2014

Terveisiä Saksasta!

Hei kaikille!

Olemme päässeet perille uuteen kotiimme Saksaan ja elämä täällä on alkanut oikein hienosti. Matkustimme laivalla Helsingistä Travemündeen, ja vaikka matka oli pitkä, Hippu matkusti reippaasti kuin vanha tekijä!





Kevät on täällä jo epätavallisen ajoissa, ja olemme nauttineet auringonpaisteesta ja hienoista lenkkipoluista. Täällä melkein kaikki koirat juoksevat vapaana omistajiensa lähellä, mutta Hippua emme ole vielä uskaltaneet päästää vapaaksi, vaikka asummekin alueella, jossa on paljon peltoja ja metsää. Ajattelin, että harjoittelemme varmuuden vuoksi ensin pitkässä hihnassa.

Kotona Suomessa yritimme opetella kulkemaan hihnassa siten, ettei vastaantulevia koiria mennä tervehtimään, mutta täällä se on kyllä käytännössä aika mahdotonta, koska irrallaan juoksevat koirat useimmiten tulevat haistelemaan joka tapauksessa. Onneksi mitään rähiseviä koiria ei ole vielä tullut vastaan!

Aurinkoisia terveisiä Nürnbergistä kaikille sisaruksille ja muille lagottoystäville!
t. Hippu & co.


1 kommentti:

Essi kirjoitti...

Mukava kuulla että kaikki on alkanut hyvin :) Onpas Hipusta kasvanut jo nätti iso tyttö!
Itsekin huomasin Saksassa käydessäni, että kaupungeissakin pidetään koiria vapaana! Mutta parempi ollakin alkuun varovainen. Aurinkoista kevään jatkoa Saksaan ja rapsutuksia Hipulle!