keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Aikuistumisen merkkejä

Hallo hallo!

Mitä kuuluu sisaruksille Suomeen? Kevät on mennyt yhdessä hujauksessa ja eilen huomasimme, että meidän pienestä, pörröisestä pennustamme on tullut nuori neiti! Ensimmäinen juoksu nimittäin alkoi. Mitään merkkejä emme kyllä olleet etukäteen huomanneet, Hippu on ollut ihan oma, iloinen itsensä. Nyt juoksun alettua ehkä meno on vähän tasaantunut, ja taitaa väsyttää hieman tavallista enemmän. Ruokakin maistuu normaalisti (varsinkin, jos sekaan laittaa jauhelihaa tai kanaa, slurps!), vaikka Hippu onkin muuten ollut vähän huono syömään. Eilen eläinlääkärin vaaka näytti 9,5 kg, joten ei ainakaan liikaa ole ruoka maistunut. (Kävimme ottamassa leptospiroosirokotteen, jota täällä Saksassa suositellaan).

Hipulla on täällä jo paljon uusia koirakavereita ja olemme käyneet viikottain myös nuorten koirien leikkitunnilla ja koulutuskentällekin ehdimme jo kerran - nyt siihen tulee tietysti juoksun myötä parin viikon tauko. Lomailimme vapun aikaan viikon Italiassa ja sillä aikaa Hippu oli "koirahotellissa", ihan kotioloissa hoidossa muiden koirien kanssa. Kaikki meni hyvin, ja hoitajan mukaan Hippu tuli toimeen hyvin muiden koirien kanssa ja pusutteli kaikki ihmiset mennen tullen :). Hyvä, että saimme koiran takaisin, koska aika moni olisi sen halunnut viedä mukaansa kotiin! Voin kyllä uskoa sen, nämä lagotot ovat kyllä aikamoisia sydämenvalloittajia!

Muita lagottoja en muuten ole täällä vielä nähnyt kertaakaan, ja saksalaisille tämä rotu tuntuu muutenkin olevan hieman vieraampi. Useimmat veikkaavat, että Hippu on villakoira, ehkä yksi ihminen tähän mennessä on tainnut tunnistaa sen "tryffelikoiraksi". Erään lähistöllä asuvan lagottokasvattajan kanssa meillä on ollut kyllä treffit suunnitteilla, mutta vielä ei ole ehditty tavata.

Tilasin muuten Oster Golden -trimmauskoneen, ja nyt olisi tarkoitus ajella neidille kevyempi kesäturkki. Tähän mennessä ollaan lyhennetty turkkia vain saksilla. Katsotaan miten meidän käy!

Tavallinen viikonloppuaamu..Hippu ottaa rennosti ;)


Talviturkki heitettiin huhtikuussa.


Kotona läträtään kylpyammeessa (usein on pakko huuhdella kuraiset jalat tai koko koira, joka nauttii hevosenkakkakasoissa pyörimisestä :)

Paljon terveisiä muillekin Stoltas -lagotoille. Kirjoitelkaahan kuulumisia, ja olisi kiva myös nähdä kuvia, kuinka sisarukset ovat kasvaneet!

Terkuin Saksasta
Laura, Janne & Hippu



1 kommentti:

Essi kirjoitti...

Paljon terveisiä ja rapsutuksia Hipulle!! :) Onpas siitä tullut nätti iso tyttö!