tiistai 20. toukokuuta 2014

Kevätterveisiä Naavalta

Täytyypä pitkästä aikaa taas kirjoittaa kun kevätkin on tullut!

Eilen käytiin kävelyllä rannalla ja Naava pääsi leikkimään ensimmäistä kertaa kunnolla vedessä (kun ei sinne uimalaankaan silloin päästy). Huomasi kyllä että kyseessä on vesikoira, sen verran innokkaasti vedessä touhuttiin. :)





Miten teillä muilla ollaan varauduttu punkkeja vastaan? Entä Saksassa, onko siellä punkkeja? Naava saa ruuan mukana valkosipulitabletteja, saa nähdä onko niillä mitään vaikutusta. Lisäksi kokeilin kiinnittää pantaan Shoo!tag-merkkisen lätkän; jos se ei toimi niin saa rahan takaisin joten ei ainakaan menetä mitään :) Jos punkkeja alkaa ilmestyä niin täytyy sitten ehkä siirtyä aitoihin myrkkyihin jossain vaiheessa.

Kontulassa on alkanut nyt keväällä lagottojen oma toko ja mekin kerran päästiin mukaan. Harmittaa kamalasti kun omat työvuorot on menneet niin huonosti ettei monena kertana päästä... Toivottavasti toko jatkuu läpi kesän niin kuin ohjaaja sanoi mahdolliseksi, niin täytyy yrittää sopia ajoissa että päästäisiin mukaan harjoittelemaan. Vieressä on myös koirapuisto jossa pääsisi muiden lagottojen kanssa riehumaan treenien jälkeen. Menkäähän muutkin mukaan!

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Täällä E-Saksassa on todella paljon punkkeja. Joka ulkoilukerran jälkeen käydään koira läpi päästä varpaisiin, ja löytyy aina pari iljetystä. Ollaan käytetty nyt Frontlinea niskaan kerran/kk, se ei estä punkkien tarttumista mutta ne kuolevat heti iholle päästyään. Meillä oli myös TicClip-lätkä alkuun, mutta siitä ei tainnut olla mitään hyötyä. Pia vinkkasi Fixodida ZX-jauheesta ruoan sekaan, ajattelin että sitä voisi vielä kokeilla. Valkosipulijauhetta (erit. punkkien torjuntaan tarkoitettua) Hippu ei ole suostunut syömään.

Essi kirjoitti...

Heippa! Voi että, ikäviä nuo punkit... Minäkin pääsin jo ensimmäisen irrottamaan viime viikolla. Muutaman olen huomannut siinä vaiheessa kun ne vielä kävelevät turkin päällä.

Jännä juttu että Hippu nirsoilee, Naava on ihan vastakohta sille, tosin ei ihan hyvä juttu sekään kun ulkona vielä pitäisi maistaa kaikkea syötäväksi kelpaamatontakin.
Syökö Hippu Royal Caninia vai mitä ruokaa sieltä Saksassa saa? :) Naava on syönyt Orijenia.