keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Hilda (Stoltas Carmenta)

Heippa!

Tosi hauska juttu tämä blogi! Kiva kuulla, miten muilla menee pentujen kanssa!

Täälläkin on kotiuduttu hyvin ja naapurusto hurmattu! :) Hilda on meidän ensimmäinen koira ja totuttelemista on ollut kaikilla meillä! :D On ollut myös hauska huomata, kuinka paljon tuntemattomat ihmiset tulevat juttelemaan, kun on koiranpentu matkassa. Monet Munkkiniemeläiset tuntevat Hildan jo nimeltä ja tulevat iloisesti tervehtimään kadulla!

Hilda on tosi reipas ja iloinen pentu. Vauhtia riittää etenkin iltaisin, mutta tykkää myös hirmuisesti köllötellä sylissä, tai jalkojen juuressa. Aivan ihana pieni siis! :)





2 kommenttia:

Essi kirjoitti...

Se on kyllä hauska ilmiö kun tuntemattomat tulevat niin helposti puhumaan kun näkevät uuden koiralapsen :) Nuo Hildan tassut ovat ihanan väriset! Onnea vielä ensimmäisestä koirastasi! Ensimmäisen kanssa kaikki voi tuntua olevan vähän hankalaa, mutta kyllä se siitä! Tai ainakin itse huomaan etten nyt suhtaudu turhalla kauhulla pennun näykkimiseen jne, kun tiedän edellisen koirani pentuajoista että se menee ohi yllättävän nopeasti :)

Leija Koponen kirjoitti...

Voih, kukapa ei tulisi tervehtimään!
Minulla on vähän liian helppoa ollut tuo pentujen näykkimisaika. Remun näykkimiset otti vastaan Pörrö (lagotto hänkin tosin jo kuollut) ja Ressun näykkimiset taas menivät Remulle...
Mutta äkkiä ne hampaat vaihtuu ja sitten ei enää kutitakaan niin paljon.