keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Hippu (Stoltas Clementia)

Hippu lähettää terveisiä Järvenpäästä!

Täällä on kotiuduttu hyvin ja Hippu on valloittanut jo kaikkien kotikatumme naapurien sydämet iloisella ja reippaalla olemuksellaan. Hippu on meidän ensimmäinen oma koiramme ja ihmettelemistä on riittänyt ehkä eniten emännällä ja isännällä uuteen arkeen totutellessa, kaikki on sujunut tähän mennessä kuitenkin aika mukavasti! Energiaa riittää hereillä ollessa, mukavinta puuhaa on mm. kukkapenkin tonkiminen (kuoppa on jo aika syvä..), namien etsiminen, pallolla leikkiminen ja emännän lahkeissa roikkuminen. Valjaissa pääsee sitten tutustumaan kotipihan ulkopuolellekin, taluttimessa nätisti kävelyä ollaan yritetty jo harjoitella. Välillä on ilo irti, kun pääsee leikkimään naapurissa asuvan pentukaverin kanssa, joka on Hippua pari viikkoa vanhempi havannankoira. Autoilu on vähän kurjaa, mutta ehkä siihenkin tottuu pikkuhiljaa, varsinkin jos saa herkkuja syödäkseen:)

Mukava kuulla sisarusten kuulumisia!



4 kommenttia:

Essi kirjoitti...

Voi on nämä pennut vaan suloisia!!
Lahkeissa roikkuminen taitaa olla kaikkien suosikkipuuhaa ;) Meidän Naava ei ole kotimatkan lisäksi päässyt vielä autoilemaan, mutta ollaan jo tutustuttu bussissa ja metrossa matkustamiseen ja ne sujuivat tosi hyvin!

Leija Koponen kirjoitti...

Voih, nuo kuopat!
Minulla on pihassa syvä kuoppa mitä aina ajoittain yritän peitellä. Lähtöisin niiltä ajoilta kun Remu oli pikkuinen, yritti rassukka tulla suoraan olohuoneeseen pation alta ;)

Unknown kirjoitti...

Autoilu mökille (n. 2,5h) sujui meillä viikonloppuna tosi hyvin, kun ostettiin Hipulle turvavyö niin, että sai olla takapenkillä. Siellä sai ottaa makoisat unet! Ehkä sitten jossain vaiheessa koitetaan opettaa matkustamaan omassa häkissä, mutta näin ainakin autoilu oli mukavaa ja turvallista kaikille:) Mökillä oli muutenkin ihanaa, ja Hippu pääsi jo löytämään kantarellejakin (emännän pienellä avustuksella tosin..)! Sattui meille kommelluksiakin, kun Hippu molskahti laiturilta järveen! Ei onneksi ollut moksiskaan, kun emäntä vieläpä kehui kovasti uimataitoa samalla kun nosti pennun niskavilloista turvaan:)

Essi kirjoitti...

Sellaiset turvavyöt on varmaan kätevät, ettei tarvitse yksin kopassa kyhjöttää :) Onneksi ei käynyt kuinkaan veteen pudotessa!