keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Luna (Stoltas Ceres)

Hei,

Tämä on loistava idea!

Luna (Stoltas Ceres) muutti Espooseen. Hän on rauhallinen, joka välillä saa "hepulin" ja juoksee edes takaisin vauhdilla. Meidän kotona asuu toinen Lagotto, 10 vuotias Minga (Punatassulan Santa Dominga). Alussa oli vähän vaikeata hyväksyä että toinen koira oli muuttanut meidän taloon, mutta nyt on kivaa kun saa leikkiä ja juosta kaverin kanssa. Onneksi on aidattu piha missä voi leikkiä.

Luna on jo ehtinyt tehdä kaikenlaista, mm syödä vanua pehmolelusta. Onneksi ei jouduttu lähtemään eläinlääkärille. Ruokakin maistuu hyvin. Voi sitä aina sitten mennä katsomaan kaverin ruokakuppia, jos siellä olisi jotain.

Luna ja Minga leikin touhussa.


Leikin jälkeen väsähdin vesikupin viereen.

2 kommenttia:

Essi kirjoitti...

Hei, mahtavaa kun kirjoitit!! :) Naavakin on vieraidenkin mukaan yllättävän rauhallinen, mutta saa toki myös riehumiskohtauksia.
Onneksi ei tullut eläinlääkärireissua vielä! Parin viikon päästä sitten rokotuksille :)

Leija Koponen kirjoitti...

Ihanat ruokanokoset :)
Ressukin meni aina pienempänä isänsä ruokakupille, mutta nyt on Remu päättänyt, että emäntä antaa tasapuolisesti molemmille ruokaa joten vieressä voi istua mutta kupille isän kupille ei tulla joskus kyllä saattaa tipahtaa suupielestä nappula matolle (armopala), sen voi syödä!