keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Lagottoelämän alkua

Heippa kaikille!

Ajattelin että tällainen blogi voisi olla kiva kanava seurata muiden Stoltas-lagottojen elämää uusissa kodeissaan. Toivottavasti kaikki pentujen omistajat saatte onnistuneesti tunnukset jotta pääsette kirjoittelemaan tänne ja lisäämään kuvia! Blogia pääsee lukemaan ja kommentoimaan kuka tahansa.

Aloitan esittelemällä Naavan kuulumisia (Stoltas Concordia). Naava siis muutti minun ja vanhempieni luokse Helsinkiin. Naava oli ainakin jossain vaiheessa pentueensa pienin, viime viikolla punnittiin ja painoa oli n. 4,3 kg. Naava rakastaa varsinkin rauhallisia ihmisiä ja pieniä lapsia, ja on päässyt jo leikkimään muutamien naapuruston koirienkin kanssa. Sen kanssa on harjoiteltu vähän naksuttimella ja osaa jo istua ja tulla luokse käskystä tosi hyvin. Makuulle menoa ja paikalla pysymistä täytyy sen sijaan vielä harjoitella kovasti. ;) Housun lahkeilla olisi kiva leikkiä, mutta kaikki oikeatkin lelut ovat kyllä kovassa käytössä!



1 kommentti:

Leija Koponen kirjoitti...

Ihanaa, luulin jo etten enää saa pentupostia mutta täällähän me voidaan isä-Remun kanssa seikkailla ja kuulostella teidän kehitystä ja iloja
Terveisin Remu ja Leija